Orașul și câinii

Ieri, în apropierea centrului capitalei, o haită de câini maidanezi a omorât un copil de patru ani. Asta ar fi știrea. Și suntem șocați. De ce căcat suntem șocați? Nu e ca și cum nu am avea sute de mii de bestii pe străzi și nu ne-am aștepta niciodată la așa ceva. Că doar nu suntem toți idioți și avem impresia că “toți câinii sunt buni și îi mușcă doar pe oamenii răi”. Reacțiile, ca de obicei, au fost de toate felurile și pentru toate gusturile. Și, după ce le parcurgi pe toate, îți așezi cuminte capul în palme, îți mai aprinzi o țigară și îți zici: “Futu-vă-n gură de cercopiteci, nu meritați să trăiți!“. Am văzut o groază de amețiți care căutau tot felul de vinovați, de la bunica aia senilă, până la primar, proprietar, karma proastă sau astrele care nu s-au aliniat ca de obicei. Oricine poate să fie vinovat, doar să nu zică nimeni nimic de cuțu-cuțu.

Bă, oameni buni și răi, am ajuns într-un punct în care singura soluție viabilă este eutanasierea tuturor câinilor vagabonzi. Am boldat, ca să înțelegeți de la început și să vă intre bine în cap. Și nu, nu sunt o bestie fără inimă. Îmi plac animalele și sunt conștient că ele nu au nicio vină. Ca să fiu mai clar, între pisica mea și 50% dintre oameni, aș alege să trăiască mâța în detrimentul vieții ălora, pentru că majoritatea sunt niște proști. Dar asta e o utopie.

Animalele sunt niște creaturi care nu au rațiune, ci acționează pe bază de instinct. Să nu mai aud vreodată pe cineva că-mi spune “bă, cățeii sunt pașnici, nu atacă fără motiv”, că-l înjur timp de zece minute, fără să repet vreun cuvânt. Dacă asta e opinia ta, înseamnă că ești un retardat care nu înțelege nimic din viața asta. Câinii sunt animale, bă! Ăștia de pe stradă nu funcționează așa cum credeți voi. Poa’ să fie cel mai pașnic câine din lume, de ăla de te pupă-n buric când te vede și stă cu coada-n sus ca să-l mângâi tu, da’ într-o zi să mănânce trei oameni. Că-i era foame de lup(?) sau că mirosea ăla într-un fel anume. Și, na, l-a halit, ce pula lui.

Cei care-s de vină pentru existența acestor animale pe străzi sunt oamenii. Nu eu, nici tu, probabil, ci rahații ăia care o ard cu “protecția animalelor”. Și, o dată cu ei, și babele alea senile care plimbă câinii vagabonzi și strigă “Nu te speria, că nu mușcă!”. Și frigidele care o ard pe Facebook și sunt gata să-i linșeze pe toți cei care zic nasoale de “cuțu-cuțu”. Și toți cretinii care hrănesc câinii din fața blocului, pentru că-s drăguți și se gudură  așa frumos… Cretinilor, dacă îi arunci zi de zi câte-un os animalului, el va înțelege că ăla e teritoriul lui. Și nu te va ataca pe tine, da’ va sări într-o noapte pe un ghinionist care trece pe acolo. Voi ar trebui să fiți eutanasiați, scursuri ale societății ce sunteți!

Cea mai mare boală o am pe viermii ăia infecți, care s-au grupat în organizații inutile pentru protecția animalelor. E logic. Dacă eu aș apăra drepturile bibistroceilor crocobazdugați, aș avea interesul să fie plin orașul de bibistrocei crocobazdugați. Aș arde-o public cu ideea că bibistroceii sunt mișto, și să-i lăsăm în pace, și să căutăm soluții ca să nu se înmulțească. Da’ în sinea mea știu că pentru mine e bine să apară cât mai mulți bibistrocei pe străzi. Așa e și cu organizațiile astea de rahat, care protejează animalele. Ipocriții ăștia vor cât mai mulți  câini vagabonzi. Își doresc un oraș în care câinii să fie majoritari. Că așa fac ei banul gros, iar dacă într-o zi ar dispărea maidanezii, ar trebui să facă ceva ce n-au făcut niciodată în viața lor: să se apuce de muncă adevărată. Deci, da, e o lăbăreală ieftină și, spun încă o dată, voi ar trebui să fiți masacrați, nu câinii! De douăzeci de ani stați ca larvele și faceți bani pe seama statului și a oamenilor tâmpiți, care donează bani în sprijinul cauzelor voastre idioate!

Da’ nu se poate să vă omorâm pe voi, că nu e social acceptat. OK, atunci trebuie eutansiați câinii. Acum. Fără regrete. Urgent. Pentru că o soluție mai potrivită nu există. Bun, am putea să creăm adăposturi pentru toți, dar cum avem câteva sute de mii de câini în București, ar fi o investiție uriașă. Ar fi o cretinitate sinistră să bagi bani în adăposturi pentru “cuțu-cuțu”, când e jegul care e în spitale și în școli. Ar mai fi varianta cu sterilizarea tuturor patrupedelor. S-a încercat acum ceva timp și a ieșit un alt căcat mare de tot, pe care-l vezi pe stradă plutind. Adică, uită-te la cățelele cu chestia aia galbenă la ureche, da’ care au pui! Land of choice, mânca-ți-aș. Pentru că cei care-au fost plătiți să facă treaba asta, s-au plictisit la un moment dat, și n-au mai castrat animalele, ci doar le-au pus etichetă. S-au prins ei că e mai lejer așa. Uite, am identificat alți idioți care ar merita să moară înaintea câinilor.

Știu, o să vină intelectualii lu’ pește și-o să mă tragă de mânecă. Vezi, Doamne, că dacă omorâm toți maidanezii nu rezolvăm nimic, pentru că oamenii sunt problema, iar în câțiva ani o să fie iar Bucureștiul populat de câini. Da, sunt de acord. Oamenii sunt de vină. Dar oamenii pot fi struniți. Nu prin educație, că asta nu merge, ci prin frică. De ce îi e bucureșteanului teamă? De amenzi usturătoare, normal. Așa cum există gabori care te ginesc când ai depășit viteza legală, așa poți depista și idioții care abandonează câini pe stradă. Dă-le o amendă grasă, să vezi cum se potolesc. OK, mă mint singur. Recunosc. N-o să meargă, că la noi legea nu poate fi aplicată. Știți ceva? Mă doare-n cot. Atâta vreme cât nu mai sunt câini, fie și pentru câțiva ani, io sunt fericit. Aah, dacă peste cinci ani ne umplem iar de câini, să fie din nou eutansiați. Tot așa, până înțeleg toți ăștia care se dau iubitori de animale că, dacă țin așa mult la ele, mai bine le păstrează în casă. Că altfel, animalele o vor mierli din cauza lor.

Cum e, bă, să te dai civilizat și să urli ca un apucat că în ziua de azi e o cruzime să omori câinii, da’ tu, de civilizat ce ești, ai un câine la 3/4/5/10 oameni (nu știu statistici, dar pe-aici cred că suntem)? Nu meriți palme și picioare date cu eleganță? Muriți voi, că avem noi grijă de câini după aia!

caini-vagabonzi05

Comments
  1. Alex | Reply
  2. aiczoom | Reply
  3. Centurion | Reply
  4. Zarbe o zoito ! | Reply
  5. Dragos | Reply

Leave a Reply